DONACIJE

Jeste li za malo agresivnog štiva za čitanje na zahodu, dragi moji knjigoljupci? Ovaj roman napisan je 2011. onako iz dna moje crne duše. Prigodno je nazvan ''Ja sam kurva, junferica i sponzoruša'' jer to su nazivi kojima su me kroz život častili. Da, roman je autobiografski i u njemu je sve istina.
2016. godine, sada bračni par, Violeta i Stjepan Juras nadopunili su ga i nadopisali neke opaske o tome što se u mom životu promijenilo do te godine. Sad se promijenilo još mnogo toga, ali neka ostane u formi u koju su ga doveli moji dragi Jurasi.
Violeta je napravila dizajn naslovnice i prijelom, a Stjepan ga je izdao u jednom primjerku da mi pokaže i dokaže da tu knjigu jednostavno moram izdati. Rijetki koji su je pročitali smatraju da je dobra dok moja mama zaziva sve svece.
Novac nije problem jer ga nema pa je download tako dostupan nakon donacije. Donacija može iznositi jednu kunu, sasvim nebitno, simbolika, a sva skupljena sredstva bit će uložena u izdavanje romana u papirnatom obliku.
Hvala svima unaprijed, potrebna je prilično velika hrabrost za pustiti ovo u javnost, ali fuck it. Uživajte, kritike i pohvale su dobrodošle! Vaša Nika

 

  

Pozdrav! Da biste uplatili dobrovoljnu donaciju od minimalno 1 usd i da bi preuzeli svoj primjerak knjige morate biti registrirani

Za registraciju kliknite

 

Ako ste već registrirani prijavite se

Prilikom registracije provijerite spam folder

Novi postovi bloga

OTVORENO PISMO SVIM MEDIJIMA
OTVORENO PISMO SVIM MEDIJIMA

17 November, 2018 by CleopatraBionda

Revoltirana sam. I pokrećem revoluciju iz...

DOSTA crtanju ženske ljepote u Photoshopu!
DOSTA crtanju ženske ljepote u Photoshopu!

14 November, 2018 by CleopatraBionda

POKREĆEM REVOLUCIJU IZ SVOG KREVETA....

Internet je zlo, a Fejsbuk nije dokaz ničijeg života
Internet je zlo, a Fejsbuk nije dokaz ničijeg života

11 November, 2018 by CleopatraBionda

Bila sam jutros s prijateljicom na kavi i...

View all blog entries →