Moje rođendanske želje (Happy Birthday, Nika!)

Posted on 21 January, 2019 by CleopatraBionda

Moje rođendanske želje (Happy Birthday, Nika!)

Za manje od 24 sata mi je rođendan. Jebeni 33.

Imam sve što mi u životu treba, a to je moj pas Rotkwa koju sam si uzela za rođendan lani i to je bio najbolji poklon ikad, odmah nakon Kiare koju sam dobila za 16. rođendan i sjećanje na taj poklon mi još uvijek tjera suze na oči. Za ovaj rođendan se skidam s antidepresiva jer je zaključeno da ne bolujem od depresije nego da sam samo  bila u  vezi s krivim čovjekom i dobila dijagnozu depresija, pa ih tako ne bum pila jer nisam u Americi da bi se to pilo jer je to moderno. Osim toga, u depri sam i s tim i bez toga.

Od poklona ne očekujem ništa osim gaća, to bu mi mama kupila jer su sve moje gaće magično nestale u pranju pa moram nositi one sexy satenske nadobudno kupljene lani kad sam prividno našla novog dečka. Kažem prividno, jer otkad sam se riješila veze koja mi je poklonila depresiju i šaku antidepresiva za svaki rođendan, sve moje veze bile su samo privid, obično zato što me druga strana doživljavala kao curu za ludi sex i općenito kao zajebanciju jer nisam tip za majku djeteta.

Dapače, moji pokušaji veza su mi se toliko  zamjerili da mi je želja da me niti jedan muškarac više nikad ne dotakne. Frajeri su mi se toliko zamjerili da svaku mušku osobu koja mi napiše ''Hej'' na Fejs odmah blokiram. Skoro pa da se ne zajebavam. Pitao me frend šta planiram za rođendan, rekla sam mu da ne planiram ništa jer nemam što slaviti. Što da slavim, stvarno? To što otkad nemam bivšeg više nikad neću otići na skijanje jer nemam s kim?

Došlo mi u četiri ujutro da odnesem svoje natjecateljske skije pored kontejnera za smeće jer mi više u životu neće trebati. Dakle, mogu slaviti to, to što dečko za mene ne postoji i to što nemam para. Nisam ih imala ni kad sam imala posao jer, for your info, mediji u Hrvatskoj plaćaju dvije kune. Koje si mogu staviti u svoju torbicu Gucci.

Realno, meni je svaka godina u životu sve gora. Tako da za ovu godinu želim samo  da Rotkwa ne odleti pod auto i da ne bude sve grozno kao prošle godine. Želim izdati knjigu, ali nemam vjere u to. To bi bila predobra stvar da bih se usudila to očekivati.

Nemam sreće u životu, hoćeš ti malo?

Moja sreća ti je takva da sam otišla na jedan dan u Opatiju i onda bila prisiljena  tamo ostati tri dana zaključana u apartmanu jer sam dobila trovanje hranom. Rigotina mi je išla na nos. Bravo, Nika, lijep vikend!

E, zapravo želim jedan poklon osim gaća, a  to je kuhalo za vodu koje nikako da kupim jer ne vjerujem u cheap kuhala iz Špara, naime staro je crklo i odmah crklo i novo iz Špara i sad ga nemam i moram kavu kuhati ''po starinski'' za što nemam vremena.

Sve u svemu mislim da se moje želje baziraju na tome da si ne nađem dečka jer sam umorna  od pogrešnih frajera, a onaj pravi ne postoji. Dapače nikad nisam čula za slučaj da ga je netko našao, a meni se stvarno ne da imati dečka i zbog toga hodati psihijatru za 300 kuna po satu. Također  imam želju da mi se nitko od bivših ne javi za rođendan jer nemam živaca za to. Da vjerujem u Boga otišla bi u časne lizat oltare, ali ni tamo nije puno bolje jer sigurno se jebu s pijanim popovima pa dođe na isto, a rađe ću se jebat s  pijanim rockerima ako već moram no na  sreću ne moram.

Ovaj sastavak pišem u biti zato što sam zaspala u pol šest, a Rotkwa me probudila u šest da moramo van jer ona ima proljev pošto smo sinoć podijelile konzervu sardina. Sad više ne mogu spavati. Lijepo.

Inače, znala sam ženu koja samu sebe naziva poznatom manekenkom koja je rotvajlera hranila najjeftinijim keksima iz Lidla i zalijevala ih uljem da se može usrati jednom na tjedan. Umro je s osam godina, a ona je govorila i vjerojatno dan danas govori: ''Bio je jako stari''. Ne znam za vas, ali moji psi s osam godina trče šprint i skaču dva metra u zrak. Ovo je bila digresija. Mislim da imam trovanje Oranginom. Popila sam litru. Nova digresija. Najbolje da cijeli text nastavim  s digresijama čisto da ubijem vrijeme jer za rođendan me i onako boli kurac. Samo čekam one glupe vaše generičke ''SR'' čestitke na Fejs iako vas, realno, za mene i moj rođendan boli  kurac pa vam poručujem da rađe ne napišete ništa nego ''SR''. Jebote ''SR''!

Pročitala sam upravo ovo što sam napisala i zaključila da je to sastavak osnovnoškolca koji planira kupiti cijanid ili dva metra štrika.

Laku noć svima koji tek sad idu spavati te onima koji se tako osjećaju.

Ja spadam u obje skupine.

Ćao, bok.

Nika

PS Nevezano uz ročkas, za izdavanje moje knjige doniraj u moj DO NOT TOUCH fond ovdje. Mislim, ne moraš. Ako želiš. :)

No tags added.

Novi postovi bloga

Moje rođendanske želje (Happy Birthday, Nika!)
Moje rođendanske želje (Happy Birthday, Nika!)

21 January, 2019 by CleopatraBionda

Za manje od 24 sata mi je rođendan. Jebeni...

Majice i hudice s portetom po tvojoj želji? I ne pričamo o fotkama!
Majice i hudice s portetom po tvojoj želji? I ne pričamo o fotkama!

8 January, 2019 by CleopatraBionda

Bok,bok, znamo se. Ja sam Nika. Vlasnica...

To čarobno sjebano jutro (iliti o korisnosti psa i štetnosti muškaraca)
To čarobno sjebano jutro (iliti o korisnosti psa i štetnosti muškaraca)

8 January, 2019 by CleopatraBionda

Sanjala sam da sam se vratila desetak godina...

View all blog entries →