To čarobno sjebano jutro (iliti o korisnosti psa i štetnosti muškaraca)

Posted on 8 January, 2019 by CleopatraBionda

To čarobno sjebano jutro (iliti o korisnosti psa i štetnosti muškaraca)

Sanjala sam da sam se vratila desetak godina unatrag, u vrijeme kad spavanje sa šminkom nije ostavljalo posljedice na mom licu. jao, u pisanju ove rečenice  omela me reklama na YouTube koja nudi magične savjete za savršen poljubac zbog kojeg će muškarac biti vaš zauvijek. Malo mi je pozlilo od siline gluposti jer ne  možeš tipa zadržati ni savršenim blowjobom i to zna svatko... s nesretnim ljubavnim životom. Sad će netko prost zaključiti da sigurno loše pušim, no o mom pušenju neki drugi put. Moja je sreća takva, da bi - kad  bih kojim slučajem našla čovjeka koji me istinski voli - njega sto posto zgazio tramvaj. Inače, u praxi, mene gazi tramvaj. Tramvaj zvan čežnja, ako razumijete metaforu.

Javio mi se na mobitel, da, na mobitel, neki čovjek s idejom da će se on ubiti ako ga ja ne spriječim jer on čita moj  blog i moja knjiga mu je top of the pops i on se sad želi ubiti. Odgovorila sam mu da ja nisam psihijatar i objasila mu da uzroci depresije mogu biti banalni i neka svakako posjeti doktora. Poslao me u pičku materinu. Dobro jutro i tebi!

Crklo je kuhalo za kavu i ja sam  u kurcu. Trebam kavu kuhati ''po starinski'', tko će to čekati. Ne mogu kupiti novo kuhalo jer nemam 300 kuna za to trenutno. Nemojte mi govoriti da kupim ono za 90 kuna u Šparu jer neću pošto to uvijek crkne. Nisam dovoljno bogata da kupujem jeftino. Kupujem jedino jeftine lažne bunde, na  to imam fetiš, ne u sexualnom smislu kao bivši od moje bivše frendice. Taj je imao fetiš na pravo krzno i to u smislu da mu se nije mogao dići osim ako mu kurac ne dotiče krzno od nerca ili  polarne lisice. Zato su trošili novce koje nemaju na bunde koje bi ona nosila za vrijeme sexa  i bušili rupe u njima da ju može s guza kao medvjeda. Sigurna sam da je zamišljao da je ona neki medvjed, još je bila i debela pa je u bundama izgledala smiješno. Uglavnom, tom čovjeku ne  bih povjerila psa na čuvanje.

Kuham kavu ''po starinski'' i razmišljam o sjebanosti. Broke as fuck, nemam dečka, nisam ga nikad ni imala ako  ne računamo sociopate, ljude s problemima s drogom ili pak dilere droge. Imam mamu, psa, frenda i lažnu bundu. Da imam način vjerojatno bi se ubila, ali nema načina nego samo završiš u ludnici na tri mjeseca jer nijedan način nije dovoljno efektivan da ti srce stvarno stane. Samo se ozlijediš i dobiješ papir da si lud plus gratis traumu od boravka  u psihijatrijskoj ustanovi. Ili nije gratis brijem, ako nemaš dopunsko. Ja ga nemam jer sam škrta za to pa se neću samoubijati. Smisao životu mi daje Rotkwa pas koju bi, da se ja ubijem, mama vjerojatno dala u azil, a to ne dolazi  u obzir. Dakle, kako Niku održati živom? Daj joj psa iz smeća.

Inače, jutros sam zaključila da sam svake godine u životu sve nesretnija, nemrem si pomoć jer  droga je skupa, a lijekovi ne pomažu. The drugs don't work. Čemu jebeno živjeti? Da nema Rotkwe, ne bih  se uopće budila ujutro, ovako me prisili da izađem na  ulicu. Rotkwa je jedina osoba koju istinski  volim. Voljela sam samo jednog tipa u životu, ali se ponio ko mokri kruh dakle jako ljigavo pa sam ga ovih dana prestala voljeti. Još me pitao da budemo prijatelji. Da, idemo zajedno na nogać i šicu, jedva čekam. Davat ću ti ljubavne savjete, majmune. Inače, meni praxa pokazuje da me tipovi uvijek zamijene gorom. Glupljom, ružnijom  i s još kraćim nogama od mojih što je poražavajuće jer ja imam kratke noge. Svima se generalno sviđam, ali  nitko me ne bi dugoročno, a nisam baš jeftina nikad bila. Imala sam par sexualnih eskapada u mladosti, ali o tome sve piše u knjizi pa neću ovdje.

Mene šokira kao si ružni i dosadni ljudi uvijek nađu partnera  za brak. ''Je, ali ti ne bi te ljude'' - rekla bi mi mama.  Ne bih, točno, ali brate jebote, nije li poražavajuće da si u 33 godine (sretan mi rođendan btw) nisam uspjela naći normalnog dečka, nekakvog stabilnog muškarca, a ne samo  neke dječake s problemom s drogom, sindromom Petra Pana i četiri kune u  džepu što im je dosta samo za jedan dan ležarine na pošti i ostane im još kuna za pola partije flipera. Petljala sam davno baš s dječakom, dobrih deset godina mlađim od mene, ili sedam, ne sjećam se. Nadimak mu je bio X. Iks. I onda se ja čudim što imam nesretan ljubavni život, a dejtam ljude koji  se zovu Iks. I imaju tetovažu dolara.

Ova jebena kava se ''po starinski'' još uvijek kuha.

Uglavnom, likovi su me mentalno oštetili i nanijeli mi takve traume da samu  sebe smatram psihičkim bolesnikom. S jednim agresivcem potrganih živaca sam, budala, bila skoro deset godina i zbog toga dobila ''papir da sam lud'' jer sam morala plaćat psihijatra 300 kuna po satu misleći da sam ja luda, a u biti me on činio  ludom. Brzo sam odustala od tErApIjA jer to je bio kurac na batini, neke meditacije koje su  me činile još živčanijom. Zbog te veze sam skoro postala alkoholičarka jer znate ono kad vam netko toliko jede živce da u svakom trenutku dolazite u napast da odete kupiti lažnu votku iz Lidla za 39,99 kn? Da? Ne? Ako ne znate, blago vama.

Ja u potpunosti shvaćam da je ovaj text o ničemu, ali  bar je potpuno iskren  tijek misli dok se kava kuha ''po starinski''. Rotkwa me gleda svojim najljepšim smeđim očima na svijetu. Do nedavno sam za jednog frajera mislila da ima najljepše smeđe oči na svijetu, ali su mi se zgadile pošto mi je obećao kontroverznu pizzu za Božić, a onda - gle čuda - našao curu i zaboravio na to. I on mi je ponudio svoje prijateljstvo. Valjda da mu dajem ljubavne savjete. Sretno ti bilo s tom nekom  koja je sto posto ružnija i gluplja od mene. I ima kraće noge. Ja mu ostajem prijatelj jer čovjek nije kriv što mu se ja ne sviđam.

Sad će netko reći da je normalno da se, s takvim samoubilačkim životnim stavovima, nikome ne sviđam. Ali to nije točno. Mene ta cijela situacija s životom i frajerima i parama koje nisu problem jer para nema čini  takvom. Daj nek mi kapne malo sreće jebene. Čak sam razvila strah od tipova jer sa svakim čim  se uljuljkam doživim neki novi šok. Zadnji mi je oko Božića rekao da sam mu ''kao sestra'' vjerojatno zato da mi ne mora kupiti božićni poklon. Meni, priznajem, dobro došlo to jer ni  ja njemu nisam morala kupiti, a planirala sam mu  kupiti vozačke rukavice kakve ima Ryan jebeni Gosling u filmu Drive. Za te pare kupila sam si lažnu jeftinu bundu plavo, crno, smeđu (loše zvuči, znam), a od nikog drugog nisam dobila ništa. Kog boli kurac za Niku.

Moj bivši šef je uvijek više plaćao druge gluplje radnike od mene uz komentar da su ''oni siroti, a ja sam snalažljiva''. To kaj sam otpad s likovne akademije pa radim povremene grafičke pizdarije za sitne pare ne znači  da sam snalažljiva. Ili  jesam. Niti jednom u životu se nije dogodilo da baš nemam za pljuge. Tj. jest, ali samo jednom i onda sam bila zahvalna što sam punu pepeljaru spremila u ladicu i pušila opuške. Bože.

Kava je skuhana. Tj. voda kipi. Trebalo joj je onoliko koliko je meni trebalo da fizički istipkam ovaj slijed misli.

Have a nice day.

Nika xoxo

PS Ekipa, većina vas koji želite donirati mi javlja da nemate PayPal pa sam ipak odlučila dati broj tekućeg za donacije za ''Kurvu, junfericu i sponzorušu'': HR7123600003232736813 :-)

U opis plaćanja napišite ''donacija'' da vas odmah stavljam na popis za zahvalu u knjizi

Hvala svima, kuna do kune = knjiga!

No tags added.

Novi postovi bloga

Moje rođendanske želje (Happy Birthday, Nika!)
Moje rođendanske želje (Happy Birthday, Nika!)

21 January, 2019 by CleopatraBionda

Za manje od 24 sata mi je rođendan. Jebeni...

Majice i hudice s portetom po tvojoj želji? I ne pričamo o fotkama!
Majice i hudice s portetom po tvojoj želji? I ne pričamo o fotkama!

8 January, 2019 by CleopatraBionda

Bok,bok, znamo se. Ja sam Nika. Vlasnica...

To čarobno sjebano jutro (iliti o korisnosti psa i štetnosti muškaraca)
To čarobno sjebano jutro (iliti o korisnosti psa i štetnosti muškaraca)

8 January, 2019 by CleopatraBionda

Sanjala sam da sam se vratila desetak godina...

View all blog entries →