Je li on govno ili samo nije kriv što mu se ne sviđaš?

Posted on 7 November, 2018 by CleopatraBionda

Je li on govno ili samo nije kriv što mu se ne sviđaš?

Sometimes someone weak out here loses someone dear iliti postoji razlika između tipa koji je govno i tipa koji jednostavno nije kriv što mu se ne sviđaš. Zvučat će ti možda tužno, ali u 92,7% slučajeva je slučaj ovo drugo. Podatak preuzet iz mog privatnog zavoda za statistiku. U nekom sitnom postotku, onak tipa 34,1%, slučaj je da osoba ima neliječenu šizofreniju koju selfmedikejta vutrom i djedovom rakijom pa priča s vilenjacima koji mu brane da se viđa s tobom. To čini svojevrsni udio u ovih 92,7%. Dakle, kad osoba nije kriva jer  je bolesna.

Ali, ti si kriva, obraćam se ženama - ne znam zašto, ako osobu nazivaš govnom samo zato što te odjebala. Nije frajer kriv što mu se (više) ne diže na tebe i što si mu naporna sa svojim spikama (jedno vuče drugo, bilo kojim redoslijedom). Možda je jednostavno spoznao da except Bob Dylan you  have nothing in common. Možda mu se više sviđa tvoja sestrična mnogo ti slična. Možda mu ide na kurac kad mu ideš na kurac jer mu ideš na kurac.

Možeš si ti sto puta dati rok od 10 godina da se dokopaš frajera, ali ako te neće, jebiga neće te. Možda isključivo o njemu ovisi tvoje mentalno zdravlje, ali  jebiga, ako te neće ići ćeš u centar za krizna stanja i bok. Tamo će te našopati stabilizatorima raspoloženja i poslati te doma. Bit će bolje. Možda neće. Ali to i dalje ne znači da je frajer govno ako mu se ne sviđa fizionomija tvog lica. Bio jednom jedan tip čija mi se fizionomija lica jebeno sviđa(la) i za kojeg sam mislila da se super kužimo. Njemu se sviđa(la) fizionomija mog lica, ali nije smatrao da se kužimo pa mi je rekao ono što Gwen Stefani u pjesmi Don't Speak ne želi da joj kaže i ja sam mu rekla nek crkne u vatri jer je govno. Nije on govno nego except Bob Dylan i zajedničkih lijepih slika we have nothing in common. Ja mislim da imamo, ali on misli da nemamo i bok. Ćao. Kraj priče. I nije on zato govno. Glupa sam mu jer nam se dijagnoze ne poklapaju  i nema o čemu pričati sa mnom. Ne želi me. Možda mu je bolja neka tamo bejzik Petra iz Bjelovara.

Pomiri se s time da te neki ljudi jednostavno ne žele jer nisi apsolutno neodoljiva i kad se pomiriš s tim lakše ćeš živjeti sama sa sobom. Trust me. Ako je pak riječ o onom minimalnom postotku kad je frajer stvarno govno i namjerno te zajebava, nemoj mu samo  reći da crkne u vatri nego mu zapali stan. Znam jednu koja je to učinila i zatvorili su je u Vrapče na dva mjeseca na zatvoreni odjel. To zato jer se na sudu branila neuračunljivošću pa nije dobila zatvor.

I nikada, baš nikada ne šalji tom koji te iz bilo kojeg razloga neće svoje gole slike jer svi su vidjeli golu ženu i nitko se u nečiju  golu sliku još nije zaljubio ako je stariji od 11 godina. Gole slike šalji best frendovima da potvrde tvoju tezu da imaš dobre sise.

Poanta priče...

The winner takes it all and the loser has to fall.

 

No tags added.

Novi postovi bloga

Moje rođendanske želje (Happy Birthday, Nika!)
Moje rođendanske želje (Happy Birthday, Nika!)

21 January, 2019 by CleopatraBionda

Za manje od 24 sata mi je rođendan. Jebeni...

Majice i hudice s portetom po tvojoj želji? I ne pričamo o fotkama!
Majice i hudice s portetom po tvojoj želji? I ne pričamo o fotkama!

8 January, 2019 by CleopatraBionda

Bok,bok, znamo se. Ja sam Nika. Vlasnica...

To čarobno sjebano jutro (iliti o korisnosti psa i štetnosti muškaraca)
To čarobno sjebano jutro (iliti o korisnosti psa i štetnosti muškaraca)

8 January, 2019 by CleopatraBionda

Sanjala sam da sam se vratila desetak godina...

View all blog entries →