Otvoreno pismo svim frajerima koji su žensku odjebali bez riječi

Posted on 28 October, 2018 by CleopatraBionda

Otvoreno pismo svim frajerima koji su žensku odjebali bez riječi

Znaš ono kad režiser ne zna završit film pa ubaci sile svemira jer se previše zapetljao u radnju  i ne zna kako da je opravda? Znaš. E, a jel znaš ono kad te netko ludo voli i onda napravi sile svemira PLOT TWIST i odjebe te bez riječi? Kao, odjednom ste kompići koji igraju košarku vikendom, a do jučer ste se ludo ševili čak i u haustoru. Realno, idi igraj košarku s Dragim iz grupe Connect, on je visok i čula sam da ju dobro igra, a ne sa mnom jer sam 165 i bojim se lopte.


Kak možeš, frajeru, bit takva pička da ne znaš ženi reć u čem je problem? Ak te strah, popij rakiju, medicu s čilijem nemoj jer ću ti ju bacit u oči, popij džin tonik i budi muško i reci: ''Ružna si i pripovijedaš dosadne priče'' - reci mi to, ajde reci! Reci, dođavola! Nije život pjesma Don't Speak od No Doubt pa da je bolje ništa ne reći jer riječi bole. Bole kurac. Uvrijedi me, reći ću ti da crkneš u vatri i gotovi smo. Ono što boli i razdire ono što je pokojni Oliver Dragojević nazivao dušom je tišina. Tišina vodi opsesiji! Znam ženu koja je 12 godina opsjednuta tipom samo zato što joj nikad nije rekao zašto su prekinuli! OK, ona je za pravog doktora i prave tablete, ali brate popij džin tonik ili dva, može i cijelu bocu onog lažnog iz Lidla za 39,99 kn i reci mi u čem je problem.


Ružna sam ti, voliš drugu, moje su priče duge i dosadne, skužio si da sam se žvalila s bivšim na Šalati, smaram, smrdim, reci mi, smrade!


Sad bez ljutnje, sorry što sam se žvalila s bivšim na Šalati, ti to ovako i onako ne znaš jer nas nitko nije vidio, dakle to ne može biti razlog, ali i bolje da sam to napravila jer sam u biti preventivno prva zajebala tebe, a tek onda ti mene, ali  reci mi brate zašto? Nemoj da moram u svoj dnevnik iz Morningloryja upisivat lyricse pjesme Yesterday - Why he had to go I don't know he wouldn't say. idi u tri lepe s takvim ponašanjem, stvarno buraz. Kako sam ti odjednom buraz, a jučer si me htio ženit? Kakav je to plot twist? Radi si plot twist mami kad joj kažeš da daješ otkaz i da ideš opljačkati svoju prvu kladionicu!


Vodio si me svojoj mami, pričao o meni svojoj baki, imao moju sliku na razbijenom zaslonu tvog gejfona, folder od 675gb s mojim slikama, drkao na moje sexy videe i odjednom mi smo kompići koji samo igraju košarku ponekad vikendom, kad nije baš kiša. Nekad me nazoveš da me pitaš jel imam kakvog dobrog roletara ili vodoinstalatera pa mi roleta padne na oči i poželim da se udaviš u svom zaštopanom zahodu. Nazoveš me kao usputnog frenda, kompića za šicu, onog koji zna ljude. Nekad me žicaš tablete, pitaš di ima dobre vutre jer ti je diler u ćuzi. To sam ti sada ja? A sve sam ti bila i žena i majka i sestra i prijateljica i vitar i more i sol i stina i burek sa mesom i burek sa sirom, mater ti jebem.

Ne  budi kao loš režiser jeftine dječje radio drame koji ne zna završiti priču!

Ćao bez najave, a jučer je još bilo ''Ćao maco'', još smo jučer pričali koji stan ćemo rentati, pričali o djeci i njihovim imenima, nabavljali zajedničke kućne ljubimce, išli zajedno u biznis, kupovali auto i karte za koncert Green jebenog Daya u Beču sljedeće godine, ali ne, ti nisi znao završiti priču pa si napravio plot twist bez objašnjenja.

Jadno, glupane, jadno! Jeftino kao i film koji završava silama svemira, budžet za život 5 kuna. Mater te lijepo odgojila, vjerojatno si zato takav što ti ćaća kad je bježao od matere i tebe trčao brže od Bolta pa misliš da moraš i ti jer to je muški. Umri muški, priznaj muški, reci ''Varam te'', reci ''Ne volim te više'' pa će mi suza kliznut niz lice i izgubit se u kapi kiše.

Reci mi, dođavola, reeeeeci da te mogu stavit u kutiju sa starim slikama pod krevet i zaboravit dok molim boga da crkneš u vatri, reci, SET ME FREE, šutnja nije zlato nego šutnja ubija, gdje sam pogriješila osim što sam se jednom žvalila s bivšim na Šalati za što ti ne znaš pa to ne računamo? Reci i daj mi da nastavim jebeno živjeti bez da noćima pijem džin tonik u kombi sa Sanvalom i razmišljam WHY FUCKING WHY?

Ti si čovječe nedojebana i  nedorečena pička and this goes out to all the idiots koji su isti kao ti koji ovo čitaš. Znam da si TI čitatelju ovo učinio barem jednom pa hajde budi muško na dvije sekunde i reci toj ženi zašto. Za razlog nikad nije prekasno.

Reci!!!!!

Znam da nećeš.

Pičko.

No tags added.

Novi postovi bloga

Moje rođendanske želje (Happy Birthday, Nika!)
Moje rođendanske želje (Happy Birthday, Nika!)

21 January, 2019 by CleopatraBionda

Za manje od 24 sata mi je rođendan. Jebeni...

Majice i hudice s portetom po tvojoj želji? I ne pričamo o fotkama!
Majice i hudice s portetom po tvojoj želji? I ne pričamo o fotkama!

8 January, 2019 by CleopatraBionda

Bok,bok, znamo se. Ja sam Nika. Vlasnica...

To čarobno sjebano jutro (iliti o korisnosti psa i štetnosti muškaraca)
To čarobno sjebano jutro (iliti o korisnosti psa i štetnosti muškaraca)

8 January, 2019 by CleopatraBionda

Sanjala sam da sam se vratila desetak godina...

View all blog entries →