Dečko za po doma, dečko za kad si pijana i dečko kojeg voliš

Posted on 25 October, 2018 by CleopatraBionda

Dečko za po doma, dečko za kad si pijana i dečko kojeg voliš

Znaš ono kad je sve krivo? Kad počneš piti više vode, a sve si deblji umjesto da mršaviš kako piše u časopisu? Kad se ne možeš prisiliti da promijeniš posteljinu jer ti je baš dobro u prljavoj? Ono kad u kavu uliješ previše mlijeka pa je onakva kakvom je piju djeca? Kad si sam dizajniraš tetovažu pa boli u tri lepe jer ima previše ispunjavanja bojom? Ono kad najbolji frend napravi od tebe budalu? Ono moraš parkirati bočno, a nikad ti to nije išlo? Ono kad odabereš ružnu boju gela za nokte i moraš to gledati mjesec dana? Ono kad ti mater pije, a ćaća recimo loče? OK, skrenula sam s ovim lokanjem u ekstreme. Onda kad je sve krivo, sve je krivo i u ljubavnom životu pa vrlo vjerojatno imaš tri dečka:

1) Dečko za po doma
2) Dečko za kad si pijana
3) Dečko kojeg voliš

Razlika je jedino greška u nomenklaturi pošto ovaj treći ne zna da ti je dečko jer je vjerojatno dečko nekoj drugoj, a ova prva dvojica znaju da su ti dečko i ne znaju jedan za drugog niti za sufixe ''za po doma'', ''za kad si pijana''. Oni misle da su samo dečko. Ova dvojica služe za čekanje dečka kojeg voliš. Isto je zanimljivo da su ti ta dvojica dečki, ali ti nisi njihova cura, ti si u svojoj glavi cura ovoga koji ima drugu curu, a ti ga voliš. Tiho. U mraku. I držiš njegove slike u kutiji ispod kreveta s natpisom ''Intima''.  Ili kako već kažu u pjesmi ''Ko te kara nek ti piše pjesme''.

Krenimo sad na analizu dečki:

1) Dečko za po doma

Nije zgodan pa ga ne vodiš u javnost, ali ti se sviđa jer imaš čudan fetiš na ljude s riđom kosom, vitiligom na rukama i razmaknutim prednjim zubima. Baš ti je slatki, ali je nizak pa te sram hodati s njim po cesti. Nekad se mijenjate za odjeću. Tvoja mama ga simpatizira iako je ružan, ali je pristojan. Par puta joj je donio 20 deka kave i jednom bombonijeru. Zbog njega ne mijenjaš posteljinu jer nije ti bitno što će on misliti. Dočekuješ ga u trenirci na Miki Mausa, majici s lošim printom Leonarda DiCaprija i poderanim čarapama, ali ne fetišistički poderanim nego onako, tu i tamo koji ćevap proviri. Seksate se kad ti je jako dosadno i ponekad pušite travu. On dolazi samo kad ga ti izričito pozoveš, a ako nema trave taj put izmisliš mu da je nešto iskrslo. To je dečko za tješenje zajedno s travom za tješenje - da ne misliš na onog kojeg voliš. Na narančastog te podsjećaju pjesme Eda Sheerana jer i on sam izgleda kao Ed Sheeran.

2) Dečko za kad si pijana

Visok je. Ima trajbl tetovažu i istetovirano Gabriela. To je ime njegove kćeri iz prvog braka. Urbano je nabrijan, primili bi ga vrlo vjerojatno u grupu Connect jer, ono, kuiš, kuži spikicu, ima šprehicu. Ide u teretanu gdje slika selfije. Zdravo živi. Pivo popije samo kad je rođendan, ali ne smeta mu što ti piješ jer seks s pijanim trebama je najluđi, nekad dođe i do analnog. Misli da imate puno toga zajedničkog jer mu ti lažeš da i ti vježbaš u svojoj teretani u kojoj nikad nisi bila. Ritmika u vrtiću se ne računa. Lik voli životinje, ali samo ako su marke stafford. Javljaš mu se samo nakon pola litre vina i svaki put kažeš da se to više neće ponoviti pa se opet i opet bestijalno ševite u njegovom stanu koji je cijeli bijeli i izgleda kao da se svaki komad namještaja prodaje u dućanu. Tip je zgodan, ali nije ti zanimljiv. Ne slušaš što priča, on misli da ste srodne duše i da ćete se vjenčati kad ti prestaneš piti. Piješ da zaboraviš onog kojeg voliš i onda zoveš ovog pa se koristiš metodom fuck the pain away. Svi pornići podsjećaju te na njega.

3) Dečko kojeg voliš

Umjetnik. Svira gitaru i to ne samo Wonderwall. Ima neo punk bend, ali pravi posao mu je da je profesor zemljopisa u gimnaziji. Zna s djecom. Ima trodnevnu bradu, malo dužu kosu. U tvojim očima on je mlađi i zgodniiji Johnny Depp. Miriše po jeftinoj cugi i skupim cigaretama i to ti se sviđa. Bili ste jednom na dejtu i žvalili se satima, a onda je rekao da niste jedno za drugo i ti ga od tada voliš i plačeš u mraku. U vezi je s Petrom iz Bjelovara koja se, kako ti voliš reći, dojebala njemu u Zagreb. Piše najzanimljivije poruke na svijetu, jednom ti je napisao da mirišeš na maline kao vanzemaljci u Smogovcima i tebi je to bilo slatko. Kad si ga prvi put vidjela, znala si da je on otac tvoje djece. Ako napravi dijete Petri iz Bjelovara - nek crkne u vatri! Voli tvog psa i misli da ste dobri frendovi. Posvećuješ mu cijeli opus Celine Dion i Doris Dragović (Doris je inače hrvatska Celine).

I što sad? Kako preživjeti s tri dečka od kojih dvojicu ne voliš, a jedan ne zna da ti je dečko? I još k tome ulila si previše mlijeka u kavu i sad moraš parkirati bočno zbog čega si dva puta roknula vozački. Smrdiš po alkoholu, vutri, očaju i muškarcima, ali ne i po njegovom mirisu seksi muškaraca, mirisu Antonio Banderas parfema i skupih cigareta.

Ova priča neće dobro završiti jer ćeš u jednom trenutku shvatiti da ti se gadi pimpek dečka za po doma jer je mali i rozi i ima vitigo i da ti to više ne možeš. On neće shvatiti u čemu je pogriješio, a pogriješio je samo u tome što se nije rodio kao ovaj profesor zemljopisa kojeg voliš. Nije pogriješio on nego Bog ili zvijezde, kako vam draže. Odjebat ćeš ga iz nekog glupog razloga tipa kupit će ti lila majicu, a ti mrziš lila boju pa ćeš reći da ova veza nema smisla. S ovime za kad si pijana ćeš završiti tako što ćeš mu se zgaditi jer ćeš se jednom previše napiti pa pored njega golog prosuti želudac i isplakati dušu o tome kako voliš profesora zemljopisa i vaša pijana afera će završiti u najboljem slučaju tako što će te spremiti u taxi i zaželjeti ti sve najbolje u životu, a u najgorem tako što će te golu otpraviti pred vrata i baciti odjeću za tobom nakon što te je natjerao da počistiš rigotinu.

A ovaj kojeg voliš i dalje će misliti da ste frendovi i pričati ti o svojoj ljubavi s Petrom iz Bjelovara, a ti ćeš se praviti da ti je drago zbog njega dok ćeš mami bildati telefonski račun jer si toliko očajna da si posegnula za tarot telefonom. Još uvijek koristiš Shakira jeftini parfem koji je on volio, još uvijek zbog njega slušaš Rotting Jesus iako te od toga jako boli glava. Još uvijek zbog njega stavljaš najljepše selfije na fejs što je sasvim suvišno jer čovjek jako dobro zna kako ti izgledaš pošto ste frendovi. To ludilo, plakanje i povraćanje za njime će trajati još neko vrijeme, pit ćeš bakine sedative i buljiti u njegovo ime na fejsbuk chatu. Svaki njegov smajlić ćeš analizirati i pridavati mu važnost, a onda će ti najbolja prijateljica reći da je bitno da ti za tvoje dobro kaže da nemaš šanse kod tog čovjeka. Prekinut ćeš odnose s njom i reći njenoj drugoj najboljoj frendici da ju je tračala što može i ne mora biti istina, ali ti ćeš to učiniti jer ona se usudila reći nešto protiv tvoje ljubavi.

Proći će još max godinu  dana i naći ćeš nekog novog, udati se i živjeti happily ever after. U gorem slučaju opsesija će potrajati još deset ili više godina i postat ćeš usidjelica iliti po zagrebački - stara frajla. Imat ćeš dva prljava maltezera i četiri mačke. Šminkat ćeš se na davno zaboravljen način pokušavajući kopirati Elisabeth Taylor ili  neku sličnu divu kako to već usidjelice u šesdesetima rade. Pit ćeš konjak. Kad umreš, pojest će te mačke.

Pouka priče: zajebi pravu ljubav, trebala si ostati s dečkom za po doma. Bio je ljubazan prema tvojoj mami, dobar prema tebi i jedini te volio. A ti, ti si umišljena kučka koja se pregledala ljubavnih filmova i očekivala da će profesor zapasti baš tebe. Eh glupa li si...

 

No tags added.

Novi postovi bloga

Moje rođendanske želje (Happy Birthday, Nika!)
Moje rođendanske želje (Happy Birthday, Nika!)

21 January, 2019 by CleopatraBionda

Za manje od 24 sata mi je rođendan. Jebeni...

Majice i hudice s portetom po tvojoj želji? I ne pričamo o fotkama!
Majice i hudice s portetom po tvojoj želji? I ne pričamo o fotkama!

8 January, 2019 by CleopatraBionda

Bok,bok, znamo se. Ja sam Nika. Vlasnica...

To čarobno sjebano jutro (iliti o korisnosti psa i štetnosti muškaraca)
To čarobno sjebano jutro (iliti o korisnosti psa i štetnosti muškaraca)

8 January, 2019 by CleopatraBionda

Sanjala sam da sam se vratila desetak godina...

View all blog entries →