Zavođenje novog doba: Slika pimpeka u inbox

Posted on 30 August, 2018 by CleopatraBionda

Zavođenje novog doba: Slika pimpeka u inbox

Imagine all the people living life in peace - pjeva John Lennon dok ja otvaram inbox i dočekuju me ne jedna nego četiri slike penisa za dobro jutro. You may say I'm a dreamer, ali bilo bi lijepo doživjeti dan bez slike penisa u inboxu. Neki tamo Mihajlo poslao mi je čak šest svojih slika malog penisa odjednom. Na profilnoj drži sliku s djevojčicom u naručju, a ostale slike prikazuju ljubav njega i njegove lijepe supruge. ''Lijepa ti je kćer na profilnoj'' - odgovorim i blokiram ga. Block lista, to je mračno mjesto gdje odlaze penis-slikači po brzom postupku. ''To su neodgojeni likovi koji za sve žene misle da su kurve'' - kaže frend na tu temu. Hm, da sam kurva onda bih gledanje penisa nepoznatih muškaraca naplatila, ovako, jer nisam, ne mogu na tome zaraditi. Prije mi je skakao krvni tlak svaki put kad mi doleti u inbox takva slika, ali sad, s godinama iskustva u nehtjemičnom bacanju pogleda na penis nekog tamo čovjeka, postala sam debelokožac pa me te slike više ne diraju.


Zanimljivo je da mi Facebook ne dozvoljava da promoviram svoj roman prvijenac ''Ja sam kurva, junferica i sponzoruša'' jer u nazivu sadrži riječ kurva, ali istovremeno slike penisa nisu zabranjene i samo veselo iskaču iz inboxa.


Poznajem samo jednu ženu koja je i otišla u krevet s tipom (neću reći muškarcem jer muškarci to ne rade) koji joj je umjesto ''jesi li za kavu'' poslao sliku svog ponosa. Rekla sam joj neka to ne radi ubuduće jer šalje krivu poruku muškarcima da je slati slike penisa sasvim legitiman način upucavanja i šarmiranja žena. Realno, jedina slika penisa koju prosječna žena želi vidjeti je slika penisa svog dečka koji je već mjesec i pol na avanturističkom putovanju na Himalaji, ali realno tada teško da ćeš je dobiti jer tamo nema interneta. Realno, čak ni tada slika penisa ženi nije nužna nego se jedino u tom slučaju na sliku penisa ne bi naljutila.


Da stvar bude bolja, u tom beskrajnom oceanu slika penisa koje dobivam u inbox nisam vidjela niti jedan vrijedan gledanja. Dođe mi da likovima odgovorim: ''Moj dečko ima ljepšeg'', plus realno ne znam zašto bi netko s penisom manjim od 19 cm to ikome suvišno pokazivao jer se nema što vidjeti. Pimpek. Jebeš pimpek, ali ne tvoj iz inboxa jer slanjem istog samo dokazuješ da si seksualni manijak i nedojebana budala. Što bih ja na te slike trebala odgovoriti, poslati svoju ginekološku sliku rentgena? Ili zatražiti kućnu adresu te se gola pojaviti na kućnom pragu ili, ako nismo u istom gradu ili državi, poslati nesretniku barem svoje rabljene tange. Imala sam ja frajera u životu i nitko mi nije ničim izazvan slao sliku penisa osim eventualno ako je riječ o nekom hot-hot-hot dopisivanju pa bih tu sliku sama zatražila. Zašto? Jer dejtala sam relativno normalne ljude. Kažem relativno jer svi su ludi na svoj način. Jeste li znali da 80% ljudi ima F-dijagnozu? No o F-dijagnozama neki drugi put jer ne želimo digresiju dok pišem o ovako važnoj temi, problemu koji ima velik broj muškaraca koji za sebe misle da su Jackovi i veliki jebači. Što je možda isto simptom neke F-dijagnoze.


Iskreno, nisam ziher misle li ti likovi da je njihov penis od zlata i dijamanata iako realno nema ni lažne Swarovski kristale i da je to legitiman način upucavanja - što u normalnom svijetu nikako nije ili je pak riječ o najobičnijoj provokaciji i jeftinom egzibicionizmu. Možda je nekome od tih likova cilj zgroziti ženu, ali ja ipak mislim da je cilj očarati je svojim alatom. Što je totalno smiješno. I ta ideja jednostavno ne stoji, ali budimo  realni, muškarci su puno češće seksualni manijaci, masturbatori i provokatori nego žene. Je li u povijesti zabilježen i jedan slučaj žene koja je muškarcima odsijecala penise, pirjala ih na luku i jela uz špagete? Ne. To je radio samo Jeffrey Dahmer i još pokoji muškarac.


Nadalje, muškarac koji umjesto pozdravne poruke ženi pošalje sliku svog pimpača, u 99,9% slučajeva je odmah eliminiran tako da  ne znam što ti likovi misle da će time postići. Činjenica je da su muškarci opsjednuti svojim penisima. Uvrijedi mu penis i ubio si ga. Proganjat će ga to godinama, možda i doživotno pa će zato, da dokaže da tvoja uvreda ne stoji, uslikati još 218 slika svog penisa iz raznih kuteva i poslati te slike još 467 žena u nadi da će neka lipa Splićanka reći: ''As ti Gospe ća ti je lip!'' Oni uvijek, ali uvijek žele potvrdu da je njihov penis najveći i najljepši, jedino što tu potvrdu traže na pogrešnim mjestima...


Za kraj, jedna pošalica iz života. Imala sam dečka s narcisoidnim poremećajem ličnosti o čemu je govorio: ''Kako ne bih imao narcisoidni poremećaj ličnosti uz toliki kurac?!''

No tags added.

Novi postovi bloga

Moje rođendanske želje (Happy Birthday, Nika!)
Moje rođendanske želje (Happy Birthday, Nika!)

21 January, 2019 by CleopatraBionda

Za manje od 24 sata mi je rođendan. Jebeni...

Majice i hudice s portetom po tvojoj želji? I ne pričamo o fotkama!
Majice i hudice s portetom po tvojoj želji? I ne pričamo o fotkama!

8 January, 2019 by CleopatraBionda

Bok,bok, znamo se. Ja sam Nika. Vlasnica...

To čarobno sjebano jutro (iliti o korisnosti psa i štetnosti muškaraca)
To čarobno sjebano jutro (iliti o korisnosti psa i štetnosti muškaraca)

8 January, 2019 by CleopatraBionda

Sanjala sam da sam se vratila desetak godina...

View all blog entries →